Revelion Centenar 2019 in Piata Constitutiei

Primăria Capitalei, prin ARCUB -Centrul Cultural al Municipiului București, organizează, în data de 31 decembrie 2018, începând cu ora 19.30, în Piața Constituției, REVELION CENTENAR 2019, pentru a marca cei o sută de ani de la Marea Unire.

Evenimentul va incepe la ora 19.30 si va dura aproape 6 ore, pana in jurul orei 2, incheindu-se cu un foc de artificii.

Artistii care urmeaza sa concerteze pe scena, in Noapte de Revelion, vor fi: Delia, Carla’s Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nucă, Mark Stan, Alex Calancea și Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori vor petrece alături de public, creând o atmosferă efervescentă și plină de voie bună.

 

Artiștilor români li se adaugă un invitat special, DJ-ul internațional André Tanneberger, cunoscut cu numele de scenă ATB, care va mixa live in Piata Constitutiei. DJ, compozitor și producător de muzică dance electronică, care îmbină stiluri precum trance, dance și chill out, ATB a ocupat de-a lungul celor douăzeci de ani de carieră primele locuri în topurile de specialitate din străinătate. Debutul său din 1990, cu single-ul 9 PM (Till I Come), care l-a propulsat în topul din UK, a fost urmat de numeroase hit-uri – Ecstasy, Let U Go, What About Us, Move On, When It Ends It Starts Again-, îndrăgite de fani din întreaga lume.

Achizitii servicii organizatorice pana pe 20 decembrie 2018.

 

Pentru a stabili organizatorii evenimentului, Primaria Municipiului Bucuresti, prin ARCUB, a demarat organizarea achizitiei publice in perioada 17 – 20 decembrie pentru a achizitiona Servicii de organizare a evenimentului cultural „Revelion Centenar 2019”. Valoarea estimata a serviciilor este de 1.390.000 lei, fara TVA.

Daca vrei sa participi la achizitia serviciilor organizatorice, poti descarca documentatia de atribuire de mai jos:

https://arcub.ro/wp-content/uploads/2018/12/Documentatie-de-atribuire_REVELION-CENTENAR-2019.pdf

 

Coform reprezentantilor primariei, „ca în fiecare an, concertul va fi un eveniment de exceptie, în care una dintre clădirile emblematice ale Bucureștiului – Palatul Parlamentului -va face parte din scenografia spectacolului”.

 

Intrarea este liberă.
Sursa stire  si afis: PMB si ARCUB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *