- Prețul este de 740 lei. Cei care vor achita integral până la 24 noiembrie, vor primi o reducere de 10%
- For those who pay the full amount until November 24 , they will receive a 10% discount
Rezervări
Event Manager Restaurant Hanu’ lui Manuc
Mobile: +40 730 188 599
/ Ceban Ion
ionut.ceban@citygrill.ro
Mobile: +40735007891
BAIRAM GIUGIUC – REVELION 2024
SĂ BEM, SĂ NE OSPĂTĂM, SĂ NE VESELIM ȘI LA GRIJI SĂ NU NE MAI GÂNDIM, CĂCI N-ADUCE ANU’ CE ADUCE BAIRAMU’!
Meniu delicios de Revelion / New Year’s Eve Menu
Food Menu
GUSTĂRI
STARTERS
Ruladă de mangaliță cu semințe de dovleac
Somon afumat servit cu cremă fină de blue cheese
Pastetă de curcan cu aromă de portocală și susan negru
Terină de vițel cu fistic și fructe confiate
Terină de Foie Gras parfumată cu Armagnac și jeleu de Grenadină, însoțita de chuntly de gutui
Mini frigăruie de caprese și rosii cherry cu parfum de busuioc
Tartar de avocado cu roșii cherry și verdețuri locale
Cremă de brânză ușor picantă cu arome de Provence, servită în ardei gras
Mangalița roulade with pumpkin seeds
Smoked salmon served with fine blue cheese cream
Turkey pate with orange flavor and black sesame
Veal terrine with pistachios and candied fruit
Foie Gras terrine flavored with Armagnac and Grenadine jelly, accompanied by quince chuntly
Mini skewers of caprese and cherry tomatoes with a basil scent
Avocado tartare with cherry tomatoes and local greens
Slightly spicy cream cheese with Provence flavors, served in bell pepper
PEȘTE
FISH
File de lup de mare garnisit cu cremă de șalău și spanac, servit cu broccoli, piure de morcovi și budincă din orez basmatic
Sea bass fillet garnished with zander cream and spinach, served with broccoli, carrot puree and basmati rice pudding
FRIPTURĂ
STEAK
Tandem de vrăbioară de berbecuț gătit la sous vide și piept de rață confiat cu sos de ciuperci, parfumat cu Cointreau, acompaniat de budincă cu cartof dulce și țelină coaptă
Mutton Sirloin sous vide cooked and candied duck breast with mushroom sauce, scented with Cointreau, accompanied by sweet potato pudding and baked celery
DESERT
DESSERT
Tort festiv în stil bairam (ciocolată fină, portocale și fructe de pădure)
Apotheosis festive cake (fine chocolate, oranges and berries)
PACHET BĂUTURI / DRINKS
PACHET BĂUTURI / DRINKS
Whisky Johnnie Walker Red Label
Haig Club Single malt
Baileys
Campari Orange
Aperol Spritz
Vodka Smirnoff Black
Cinzano Bianco / Rosso
Gin Tonic Tanqueray
Energizant Red Bull / Red Bull Energizer
Băuturi răcoritoare Pepsi Cola / Soft drinks – Pepsi Cola
Limonadă cu miere și mentă / Mint and honey lemonade
Apă plată / Still water
Apă minerală / Sparkling water
Selecție de vinuri Crama Gramofon / Gramofon wine selection
Bere Timișoreana draught / Timișoreana draught beer
Vin Spumant / Sparkling wine
Cafea – cappuccino, espresso cu sau fără cofeină / Coffee – cappuccino, espresso and decaffeinated coffe
PROGRAM ARTISTIC / ENTERTAINMENT PROGRAM
CRAMA HANU’ LUI MANUC/ MANUC WINE CELLAR
Invitații vor fi întâmpinați cu vin spumant
The guests will be welcomed with sparkling wine
Café concert susținut de Taraful Hanu’ lui Manuc
Café concert – Hanu’ lui Manuc Folk Band
DJ
Dănțuieli și obiceiuri românești cu ansamblul Rapsodia Carpaților
Dances and romanian habits with Rapsodia Carpaţilor ensemble
Sărbătorim cu vin spumant și confetti Anu’ Nou
We celebrate the New Year’s Eve with sparkling wine and confetti
Dănțuieli și obiceiuri românești cu ansamblul Rapsodia Carpaților
Dances and romanian habits with Rapsodia Carpaţilor ensemble
Ținem hora până-n zori cu ”Taraful Hanu’ lui Manuc”
The party goes on with Hanu’ lui ManucFolk Band
DJ
Belly dance
RESTAURANT HANU’ LUI MANUC HANU’ LUI MANUC RESTAURANT
Invitații vor fi întâmpinați cu vin spumant
The guests will be welcomed with sparkling wine
DJ
Ne încingem la horă alături de ”Taraful Hanu’ lui Manuc”
We start dancing alongside Hanu’ lui Manuc Folk Band
Dansuri de societate susținute de clubul de dans Contessina
Society dances by Contessina club
Dănțuieli și obiceiuri românești cu ansamblul Rapsodia Carpaților
Dances and romanian habits with Rapsodia Carpaţilor ensemble
Sărbătorim cu vin spumant și confetti Anu’ Nou
We celebrate the New Year’s Eve with sparkling wine and confetti
Dănțuieli și obiceiuri românești cu ansamblul Rapsodia Carpaților
Dances and romanian habits with Rapsodia Carpaţilor ensemble
Ținem hora până-n zori cu ”Taraful Hanu’ lui Manuc”
The party goes on with Hanu’ lui Manuc Folk Band
DJ
Belly dance
Salonul Voievodal
Invitații vor fi întâmpinați cu vin spumant
The guests will be welcomed with sparkling wine
DJ
Ne încingem la horă alături de ”Taraful Hanu’ lui Manuc”
We start dancing alongside Hanu’ lui Manuc Folk Band
Dansuri de societate susținute de clubul de dans Contessina
Society dances by Contessina club
Dănțuieli și obiceiuri românești cu ansamblul Rapsodia Carpaților
Dances and romanian habits with Rapsodia Carpaţilor ensemble
Sărbătorim cu vin spumant și confetti Anu’ Nou
We celebrate the New Year’s Eve with sparkling wine and confetti
Dănțuieli și obiceiuri românești cu ansamblul Rapsodia Carpaților
Dances and romanian habits with Rapsodia Carpaţilor ensemble
Ținem hora până-n zori cu ”Taraful Hanu’ lui Manuc”
The party goes on with Hanu’ lui Manuc Folk Band
DJ
Belly dance
CE TREBUIE SĂ ȘTII / YOU NEED TO KNOW
- Cei care vor achita integral până la 24 noiembrie, vor primi o reducere de 10%
- For those who pay the full amount until November 24 , they will receive a 10% discount
- Pentru grupurile mai mari de 12 persoane, indiferent de momentul rezervãrii se va aplica un discount de 10%
- For groups larger than 12 persons, regardless of the time of booking, we will apply the same 10% discount.
- Copiii până în 10 ani beneficiaza de un meniu special la prețul de 250 lei
- Kids under 10 years old benefit of a special menu at the price of 250 lei
- Copiii intre 10 -18 ani au 50% discount
- Teenagers between 10-18 years old have 50% discount
Date de contact:
Event Manager Restaurant Hanu’ lui Manuc
Mobile: +40 730 188 599
/ Ceban Ion
ionut.ceban@citygrill.ro
Mobile: +40735007891