Date de contact:
Prețul meniului de Revelion este: 740 lei | Orangerie, Restaurant Etaj și Parter
The price for the New Year’s party is 740 lei
Mâncare / Food
Gustare | Starter
Începutul unei frumoase epoci |The beginning of a beautiful era
Pastramă din piept de rață parfumată cu scorțișoară, anason și gel din portocală
Duck breast pastrami flavored with cinnamon, anise and orange gel
Fundițe din sfeclă si mousse din brânzeturi aromate, decorate cu lupin și susan negru
Beetroot bows and flavored cheese mousse, decorated with lupine and black sesame
Millefeuille din tortilla cu tartar de avocado și roșii uscate
Tortilla millefeuille with avocado tartar and dried tomatoes
Somon Gravlax cu mărar și sfeclă
Salmon Gravlax with dill and beetroot
Parfait de foie gras, servit pe pandișpan sărat și dulceață de ceapă
Foie gras parfait, served on salty sponge cake and onion jam
Balotină din piept de curcan cu fructe confiate și alune coapte în crustă de parmezan cu ierburi
Turkey breast baguette with candied fruit and baked hazelnuts in a parmesan crust with herbs
Macarons cu mousse de butterfish și somon afumat
Macarons with butterfish mousse and smoked salmon
Mini ecler umplut cu cream cheese, ou de prepeliță, icre negre și roși
Mini eclair filled with cream cheese, quail egg, black and red roe
Nuga din brânzeturi rafinate cu fructe confiate și alune de pădure
Refined cheese nougat with candied fruit and hazelnuts
Pește | Fish
Mirajul unei nopți speciale | The mirage of a special night
File din biban de mare gătit încet cu mousseline de somon și duxelles de ciuperci asezonat cu – pesto de rucola – veloute de homar – tartar de cartofi dauphinoise cu trufe, sparanghel și sfeclă coaptă și aromată, decorat cu perle de rodie și ghimbir, chips din tapioca și gel de usturoi
Slow-cooked sea bass fillet with salmon mousseline and moushroom duxelles seasoned with – arugula pesto – lobster veloute – potato dauphinoise tartare with truffles, asparagus and baked and aromatic beetroot, decorated with pomegranate and ginger pearls, chips from tapioca and garlic gel
Fel principal | Main Course
Arome esențiale la venirea Noului An | Essentials aromas for the coming of the New Year
Medalion de vită franțuzesc cu sos demiglace, mousseline de păstârnac, crochete din cartofi dulci și ciuperci Shimeji marinate, decorat cu crispy Wonton
French beef medallion with demiglace sauce, parsnip mousseline, sweet potato croquettes and marinated Shimeji mushrooms, decorated with crispy Wonton
Desert | Desseet
Tortul lui Dorris | Dorri’s cake
Tort cu mousse de ciocolată amăruie, fructe de pădure și praline noisette
Cake with dark chocolate mousse, berries and praline noisette
Meniul de băuturi Drinks menu
OPEN BAR
Vin Crama Gramofon – Gama Virtuoz (alb, roșu, rosé)
Wine Gramofon Winery – Virtuoz wines (white, red, rosé)
Prosecco Serena Extra Dry
Whisky Johnie Walker Red Label & Haig Club
Vodka Smirnoff Black
Aperol
Campari
Gin Tanqueray
Baileys
Averna Amaro
Palincă de prune / Caisată
Plum palinka / Apricot palinka
Bere Ursus Premium
Ursus Premium Beer
Bere Ursus fără alcool
No alcohol Ursus beer
Cocktails & Long Drinks
Tanqueray Tonic
Aperol Spritz
Campari Orange / Tonic / Spritz
Vodka Orange/Tonic/Cranberry/Apple
Whisky Coke/Red Bull
Hugo
Blue Mai Thai
Mojito
Cuba Libre
Amaretto Sour
Shot List
B52
Kamikaze
Non Alcoholic Drinks
Tanqueray 0% & Tonic
Șpritz de mere | Apple spritz
Fizzy cherry
Soft Drinks Gama Pepsi – Pepsi, Mirinda, 7Up, Eversess
Sucuri naturale (Prigat) – diverse sortimente
Natural juice (Prigat) – different flavors
Apă plată și minerală Aqua Carpatica
Still or sparkling water Aqua Carpatica
Limonadă cu miere
Honey lemonade
Cappuccino & Espresso Julius Meinl
Cappuccino & Espresso decaf Julius Meinl
Red Bull
PROGRAM ARTISTIC | ARTISTIC PROGRAM:
Albeșteanu Band
Miruna Ionescu - Muzică din micul Paris
Miruna Ionescu – Music from little Paris
Ionuț Vlad
Dansuri cabaret Moulin Rouge
Moulin Rouge cabaret dances
Dj
Tombolă cu premii surpriză – 5 câștigători a câte 200 puncte Out4Food
Raffle with gifts - 5 winners of 200 points in Out4Food app
CE TREBUIE SĂ ȘTII / YOU NEED TO KNOW
- Cei care vor achita integral pânã la 15 noiembrie, vor primi o reducere de 10%
Those who will pay in full by November 15th, will receive 10% discount.
Pentru grupurile mai mari de 15 persoane, indiferent de momentul rezervãrii se va aplica un discount de 10%.
For groups larger than 15 people, regardless of the booking time, a 10%
discount will be applied.
Copiii cu vâsta până în 14 ani beneficiază de 50% discount și au un meniu de prichindel.
Children up to 14 years old get a 50% discount and have a kid’s menu.
Adolescenții între 14 ani - 18 ani beneficiază de același meniu ca cel al adultilor, prețul 50% din prețul adulților
Teenagers between 14 and 18 get a 50% discount on the adult menu.
Ofertele nu se cumuleaza*
The offers does not cumulate*
• În cazul în care, din păcate, nu mai poți participa la petrecerea din Noaptea dintre Ani, te rugăm să ne notifici prin e-mail, la adresa: hanuberarilor.soare@citygrill.ro.
If unfortunately you are no longer able to participate in the New Year's Eve party, please notify us by e-mail at: hanuberarilor.soare@citygrill.ro.
• Avansul achitat este restituibil, integral, sub forma de puncte Out4food (1 punct = 1 leu), încarcate în cont din aplicația Out4food.
The money paid in advanced is refundable in full in the form of Out4food points (1 point = 1 leu), loaded into the account from the Out4food application.
PROGRAM ARTISTIC | ARTISTIC PROGRAM: