Revelion 2024 la Hop Garden
- Super Petrecere
- Super Muzică
- Multă Distracție
- Muzică Live și super DJ
Pret: 500 lei/persoana
Meniu bufet suedez REVELION 2024
Vol au vent cu mousse de peste afumat, ou de prepelita si perle de manciuria
Rulada de curcan cu fructe confiate in crusta de fulgi de migdala
Turnulet din branza feta cu tartar de rosii si busuioe
Flower couppy cu humus picant si chiftelute de vita in crusta de susan
Salata exotica cu pui, struguri si caju
Piramida de porc cu farsa de pui si ciuperci brune in mantie de ierburi aromate
Trio mousse de branzeturi fine eu afine in crusta de nuci
Rulada de somon si salau in crusta de susan prajit
Briosa aperitiv cu piept de pui, cascaval afumat si spanac
Spata de porc cu ciolan afumat si jeleu de ardei copt cu hrean
Tartine cu rolouri din pipet de rata afumat si chutney de ceapa rosie si prune afumate
Terina din piept de pui, ardei copt, pastrama de vita in mantie de piure de morcov
Rulada de spanac fume si crema de branza cu line si chivas
Bufet cald
Rulada de curcan cu spanac si cascaval afumat
Muschiulet de porc in bacon umplut cu farsa de pui si ciuperci
File de somon in crusta de seminte
Medallion de muschi de vita
Legume julienne in stil Asiatic
Orez salbatic cu parmesan si fulgi de migdale
Cartofi gratinati cu bacon si ceapa verde
Salata asortata
Mix de salata verde cu rucola si parmezan
Candybar
Fruit bar
Tort aniversar
Open Bar
Soft drink
Apa plata/ minerala Dorna 750 ml
Racoritoare: Gama Coca-Cola
Fresh uri, Limonada Espresso. Ceai
Alcoolice:
Vodka Smirnolf Red
Jack Daniel’s
Rom Captain Morgan
Vin:
Crama Regno Recas Sauvignon blane, Roze, Cuvee Houge
Bere:
Stella Artois draught
Shoturi:
Tequilla
B52
Kamikaze
Long drinks:
Campari Orange
Gin Tonic
Cuba libre
Cocktails:
Hugo
Aperol Spritz
Mojito
Despre HOP GARDEN
Povestea locului
In dezvoltarea conceptului de design am avut in vedere cele trei principii Vitruviene:
Firmitas – transmiterea prin design a mesajului de loc sigur, prietenos
Utilitas – destinatia locatiei si crearea contextului potrivit specificului ei
Venustas – crearea povestii care sa sustina propunerea locatiei catre clienti (exemplu: barul din interior realizat dintr-un tanc de bere)
Propunerea creativa
incepe cu denumirea locatiei HOP GARDEN si se deruleaza pe doua idei principale:
Interior – beer craftmanship
Exterior – gradina cu plante si cultura de hamei
Designul
urmareste ilustrarea acestui mix prin crearea unor elemente sugestive cum ar fi:
simularea unei instalatii de bere
elemente de fabricare a berii (ex: bar in forma de cazan de fabricare a berii)
etapele fabricarii berii descrisa vizual printr-o schema!