Revelion 2025 La Nasu
Va asteptam sa sarbatorim trecerea dintre ani in cele 2 saloane renovate recent, cu capacitate intre 30 – 230 persoane, special amenajate pentru aceasta ocazie!
Meniu bogat traditional romanesc!
Tort Festiv
Open Bar Bauturi Alcoolice & Non Alcoolice
Muzica buna
PRET MENIU: 480 RON / PERSOANA
Meniu REVELION 2025
Aperitiv:
• Trandafiri din salam tip "Milano"
• Grisinã cu prosciutto crudo
• Chiftelute cu susan
• Frigaruie rosii cherry cu cascaval
• Bruscheta cu mozzarella, rosii uscate si pesto
• Mini tartà cu:
- somon fume
- salatã de vinete
• Cosulet cu salata de cruditati
• Mäsline verzi
• Flori din castraveti si ridichi
Peste:
• Somon la gratar cu buchet de legume sautate in unt, lamâie Fripturã:
• Piept de pui
• Ceafà la gratar
• Cartofi gratinati cu emental,
• Salatã de varzã
Tort
Open Bar
Bäuturi alcoolice:
• whisky, vodka, campari, gin, cremä de whisky, martini, vinul case
Bäuturi nonalcoolice:
• Apá minerala, apá plat, Coca Cola, Fanta, Sprite, Cappy portocale
Bäuturi calde:
• Cafea, cappuccino
Despre Restaurant
Restaurantul „La Nasu” are o traditie indelungata in domeniu: in anul 1972 s-a deschis restaurantul Crangasi ce avea sa devina in anul 1996 Restaurant “La Nasu” Bucuresti. Noi acordam o mare atentie calitatii serviciilor prestate astfel incat satisfacem dorintele celor mai pretentiosi si mai exigenti clienti. Restaurant La Nasu Bucuresti acorda o mare atentie calitatii serviciilor prestate astfel incat satisfacem dorintele celor mai pretentiosi si mai exigenti clienti.
Restaurantul La Nasu dispune de un salon cu o capacitate de aproximativ 180 de locuri, o braserie de 100 de locuri, un salon de 60 de locuri, si terasa de 40 de locuri cu posibilitate de extindere intr-un singur salon de pana la 340 de locuri ce permit organizarea in conditii excelente de nunti, botezuri, mese festive, petreceri, intalniri de afaceri, cocktail-uri, parastase, comemorari, zile onomastice, banchete, conferinte. Salonul este dotat cu sistem de aer conditionat si instalatii de purificat aerul.
Salonul, braseria si terasa sunt puse la dispozitia dumneavoastra in fiecare zi incepand cu ora 8:00 pana la ultimul client.
Va asteptam sa savurati delicioasele preparate din bucataria traditionala romaneasca si bucataria interantionala.
Pentru organizarea de evenimente festive va punem la dipozitie unul din meniurile noastre, sau putem crea un meniu personalizat pe baza sugestiilor dumneavoastra.
Restaurant La Nasu Bucuresti dispune si de un serviciu de catering cu preparate intotdeauna proaspete si de calitate.