Radu Onisoru – Viitorii bucatari la practica

Radu Onisoru – Viitorii bucatari la practica

Radu Onisoru – Viitorii bucatari la practica

Marți, 10 noiembrie 2020, la sediul Centrului Social Multifunctional al Primăriei din Targu Frumos, a avut loc deschiderea oficială pentru programul de formare profesionlă BUCĂTAR. Este al 4-lea curs de bucatar pe care Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași îl desfășoară în cadrul proiectului cu finanțare europeană: FRUMOSS – Formarea Resurselor Umane Mediere, Orientare și Servicii Sociale, cod 115113.
Dupa orele de teorie a venit si randul celor de practica.
Formatorii Inculet Simona-Carmen, profesor la Liceul Tehnologic Economic Virgil Madgereanu Iași și Roiu Lăcrămioara, profesor la Liceul Tehnologic din localitatea Hîrlău, judetul Iași, îi pregătesc pe cursanți în formarea și dezvoltarea competențelor specifice meseriei de bucătar.

Proiectul FRUMOSS – Formarea Resurselor Umane, Mediere, Orientare si Servicii Sociale, coordonat de Radu Gelu Onisoru, in calitate de manager, are ca obiectiv principal masuri integrate, in concordanta cu obiectivul specific al programului, respectiv „Reducerea numarului de persoane aflate în risc de saracie si excluziune sociala din comunitatile marginalizate (non roma), prin implementarea de masuri integrate”.

Masurile integrate propuse in cadrul proiectului pentru a atinge obiectivul „Numar redus de persoane aflate în risc de saracie si excluziune sociala din comunitatile marginalizate (non -roma)”, sunt in acord cu interventiile prevazute in GSCS: interventii în domeniul ocuparii fortei demunca, interventii în domeniul dezvoltarii/ furnizarii de servicii (sociale/ medicale/medico-sociale), interventii în domeniul acordarii de asistenta juridica pentru reglementari acte.

Despre Radu Gelu Onisoru

Director al departamentului de formare profesionala si fonduri europene si coordonator de activitati socio-economice in cadrul Asociatiei Centrul Diecezan Caritas Iasi, expertul in accesarea fondurilor europene Radu Gelu Onisoru activeaza de 8 ani in sectorul non-profit, oferind sprijin in desfasurarea programelor sociale adresate tuturor categoriilor sociale vulnerabile.

Cu o experienta vasta in redactarea si implementarea proiectelor europene, Radu Gelu Onisoru a fost implicat in zeci de proiecte sociale, organizand sute de evenimente diferite. in ultimii 5 ani a contribuit la derularea cu succes a proiectelor europene de sprijinire a reinsertiei pe piata muncii a categoriilor defavorizate din Regiunile Nord Est, Centru si Sud Est.

Din 2019, ofera servicii de consultanta antreprenoriala si manageriala in cadrul companiei de consultanta strategica AMC Strategy Consulting sprijinind activitatea a zeci de companii din domenii diverse.

 

Radu Onisoru – Viitorii bucatari la practica
Radu Onisoru – Viitorii bucatari la practica

Despre Centrul Diecezan Caritas Iasi

Centrul Diecezan Caritas Iasi este o organizaţie formata dintr-o echipa motivata si responsabila care se ghideaza dupa valorile si principiile crestine: solidaritate, respectarea demnitaţii umane si drepturile omului, transparenţa, daruire, lucru in echipa, responsabilitate, universalitate, integritate, dezvoltare comunitara si implicarea voluntarilor.

Asociatia promoveaza caritatea, furnizeaza servicii sociale persoanelor defavorizate, este un centru de coordonare si de resurse in dieceza de Iasi, oferind constant modele de bune practici pentru societate, raspunzand profesionist, prin implicare si devotament, nevoilor cu care se confrunta societatea, aducand o contributie favorabila in educarea, ajutorarea si dezvoltarea acesteia.

Radu Onisoru – Viitorii bucatari la practica

Revelion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.